29-04-2020 10:10
Cytat:Przydałoby się chociaż taka informacja, kto wyświetlił, jak w grupach na facebooku.Jeszcze przy pierwszej kawie, ale… taki mechanizm powinien być możliwy do implementacji. Zapisuję sobie w mentalnym notatniczku zbieranie informacji o wyświetleniu pierwszych wypowiedzi w danym wątku.
Cytat:Coś nas tu mimo wszystko trzyma, więc może nie jest tak źle, ale kto wie, czy nie ma racji Karl von Schwarzengrau, który stwierdził, że po prostu nikt nie chce pierwszy zrezygnować i dać satysfakcji rywalom.Dla mnie zdecydowanie (najzupełniej osobiście, nie znam intencji innych mikronautów) bramka numer jeden. Co nie oznacza, że nie ma kryzysu i że nie wolałbym, aby było nas więcej. Przed promocją powstrzymuje mnie jednak nie przeświadczenie o tym, że nie warto, a brak wypracowanej koncepcji promocyjnej. Zmarnować kilkaset złotych na ulotki czy nieskuteczne, generyczne reklamy na Facebooku każdy potrafi.
Cytat:Patrząc na mikroświat z perspektywy lat jego istnienia to uważam, że mimo wszystko poziom v-państw rośnie.To jest więcej niż prawdopodobne — jesteśmy statystycznie (pisząc my, jak zwykle, mam na myśli Sarmację, w której były badania na ten temat) starsi. Paradoksalnie, to może być jeden z problemów, pociągający za sobą jeszcze większą barierę wejścia i opory przed przełamaniem się do napisania pierwszych wypowiedzi.