• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym
Cytat:Ja już nie pamiętam co robiłem, że jakoś mnie ten okres okupacji sarmackiej minął i do dziś nie wiem, co się wtedy do końca odpiusoleoniało.
Coś by można na ten temat napisać na UB, ale chwilowo nie mam weny. I mógłbym być trochę nieobiektywny w stosunku do Burbona i Hewreta, nie mówiąc już o niektórych Sarmatach... Więc paradoksalnie lepiej byłoby, gdyby temat opracował ktoś niezwiązany emocjonalnie z tamtymi sporami.
Cytat:Ja właśnie nie odebrałam go jako kolejnego gadania o tym samym (jak np. parę razy miałam wrażenie na discordzie) chyba dzięki tej urozmaiconej formie i użyciu słów. 
Moim zdaniem zabawne jest to, że Karol krytykuje mnie za gadanie o tym samym, a sam większość aktywności opiera na jechaniu po Rotrii. Ale skoro rozważanie pojęć uważa za zrzędzenie, to pewnie to samo dotyczy autorefleksji. 
Cytat:PS. Uważam, że jak w momencie samego wyjścia z Ksiestwa mnie nie było to w odbudowaniu pozycji i państwowości jak najbardziej brałam udział, a w BPD się nie znajduję.
Nie mówię, że nie. Ale krytyka BPD jako całości to szczyty głupoty politycznej, Himalaje przy tym to średnie góry. Ta partia odegrała wielką, historyczną rolę, czy się to komuś podoba, czy nie, w dziejach narodu bialeńskiego.

Wiadomości w tym wątku
RE: Kiosk z wolną prasą przy Placu Zielonym - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 30-04-2020 20:30

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości