08-05-2020 20:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2020 20:14 przez Akrypa Ali Shariati.)
Powiem, że mi prywatnie zależy, żeby DB było mocno w 99% Zielony Kościół. Bardzo dużo wysiłku w niego włożyłam i chciałabym to choćby w ramach nagrody. Tym bardziej, że nie ma sensu walczyć tutaj o religię gdy cała Rzesza stoi pusta. Mamy wiarę samego Ametysta, którą wyznaje jedna osoba a Ronon jest aby spełnić stare wymogi ustawowe jak pamiętam. Do samego klimatu jahołdy, religia z klimatem rewolucyjnego islamu pasuje idealnie. Południe zawsze było bardziej związane z chrześcijaństwem i myślę, że tam zawsze będzie to ciekawsze plus wydawało mi się, że ten kościół jest związane z swoim narodem Osteryjskim.
Religie w DB widziałabym właśnie jako różnorodność w ramach ZK, każdy rejon może być różny pod tym względem ale żeby łączyła jedna instytucja która się do tego świetnie nadaje.
Religie w DB widziałabym właśnie jako różnorodność w ramach ZK, każdy rejon może być różny pod tym względem ale żeby łączyła jedna instytucja która się do tego świetnie nadaje.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB