12-05-2020 13:23
Gripena w ofercie nie mam... tzn. jest dodatek, ale to darmowy, a więc nie wiem jak z jakością, a szajsu nie instaluję. Sprawdzę co to warte.
W ofercie RAT jest obecnie:
- F-1/RF-1 (realowy, ale niedoszły F-20)... takich już zamówiłeś,
- F-2C (realowy F-16C),
- FA-5C (realowy FA-18C, a w zasadzie to CF-18),
- F-10 (realowy J-10),
- FB-4 (realowy F-111)... 3 odmiany w tym WRE.
- F-3 (realowy F-15)... tego jeszcze RAT nie produkował poza prototypem swego czasu.
Nie podlegają eksportowi F-9 i F-12.
L-159 nie mam... dodatek do FSX jest darmowy i tak paskudny, że nie śmiecę sobie kompa... Za to w ofercie jest szkolno-treningowy L-39.
Jeszcze przejrzę możliwości... czytaj przekopie się przez stos płyt z nazbieranymi przez lata dodatkami do FSX. Na razie to z telefonu w robocie "nadaję". Generalnie ten F-10 jest wizualnie po prostu ładny... ale znowu skoro wybrałeś F-1 to może w takim nieco starszym klimacie czy obok lekkiego F-1 dać spory myśliwsko-bombowy FB-4 (czyli F-111/FB-111)? Ładnie by do siebie pasowały... zawsze zaczynając z nieco starszego poziomu jest potem pole do narracji modernizacyjnej.
W ofercie RAT jest obecnie:
- F-1/RF-1 (realowy, ale niedoszły F-20)... takich już zamówiłeś,
- F-2C (realowy F-16C),
- FA-5C (realowy FA-18C, a w zasadzie to CF-18),
- F-10 (realowy J-10),
- FB-4 (realowy F-111)... 3 odmiany w tym WRE.
- F-3 (realowy F-15)... tego jeszcze RAT nie produkował poza prototypem swego czasu.
Nie podlegają eksportowi F-9 i F-12.
L-159 nie mam... dodatek do FSX jest darmowy i tak paskudny, że nie śmiecę sobie kompa... Za to w ofercie jest szkolno-treningowy L-39.
Jeszcze przejrzę możliwości... czytaj przekopie się przez stos płyt z nazbieranymi przez lata dodatkami do FSX. Na razie to z telefonu w robocie "nadaję". Generalnie ten F-10 jest wizualnie po prostu ładny... ale znowu skoro wybrałeś F-1 to może w takim nieco starszym klimacie czy obok lekkiego F-1 dać spory myśliwsko-bombowy FB-4 (czyli F-111/FB-111)? Ładnie by do siebie pasowały... zawsze zaczynając z nieco starszego poziomu jest potem pole do narracji modernizacyjnej.