• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12. Debata tematyczna Lenna, a prowadzone przez nas przedsiębiorstwa.
To na razie taki pomysł, bo znowu mi by było bardziej spójnie prowadzić to w jednym miejscu. Szczególnie, że sukcesywnie przenoszę główne siedziby firmy do lenna lub Lisewa. 

Trochę mi się robi bajzel, bo np. chcę wybudować biurowiec RA w jednym z miast... Niektóre inne firmowe  już są, w konkretnych miasta i z adresami (no przynajmniej wiadomo na jakiej są ulicy), zaznaczone na planach miast. Działania firmy w jednym miejscu, plany w drugim, inwestycje też... 

Chyba byłoby lepiej mieć to w miarę w kupie... A fakt, że działania wykraczają poza lenno/wolne miasto? No cóż... jak obecnie Pan Novak negocjuje kwestie dostaw sprzętu to "w praktyce" siedzi w biurze dyrektora RAT na ostatnim piętrze biurowca w Razornie, przy ulicy Wielkiego Informatyka Bajtusia.

Natomiast w dziale przedsiębiorstw pozostawił bym w jednym miejscu (opisanym jako "Przedsiębiorstwa prywatne Ronona Dex) wizytówki prowadzonych firm wraz linkami (przekierowaniem) do odpowiedniego miejsca w dziale półwyspu.

Taki mam pomysł... co z tego wyjdzie to się zobaczy. Zawsze można działy firm przywrócić w poprzednie miejsce. Pewnie przed moim urlopem tego nie zdążę zrobić czyli zapewne na koniec maja coś pokombinuję w tej materii.

Wiadomości w tym wątku
RE: Lenna, a prowadzone przez nas przedsiębiorstwa. - przez Ronon Dex - 13-05-2020 11:40

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości