• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak było? - sekcja zaników pamięci
Cytat:Akrypa odbywa post i postanowiła do piątku nie pisać na forum.

Wolna wola... bana nikt nie dał.

Jak napisałem - ustalenia zróbmy do piątku, a w sobotę do mapy siądę i uaktualnię. W tygodniu czasu nie mam - niektórzy chodzą do roboty w realu.

Cytat:Teraz Akrypa już też ich nie chce. Jeśli nie zmieni zdania, to sprywatyzuję cały przemysł w tym regionie i zostanę oligarchą. [Obrazek: wink.png]

O przemysł bym się specjalnie nie martwił... w dużej mierze jest państwowy i niezależny od regionów np. Stocznia im 1 Maja w Mesjano - http://www.bialenia.org.pl/?page_id=2956

Cytat:Zwłaszcza, że jeszcze o wiele większa Anatolia leży odłogiem i można tam zrobić wszystko.
Przecież nawet gdy mieliśmy podział na 5 regionów (z Jahołdą) to Dżamahirija była całkiem sporym regonem... no i w sumie niespecjalnie narracyjnie prowadzonym. Mam nadzieję, że to się zmieni - ale bez jaj nie potrzeba do tego nagle połowy Wyspy Bialeńskiej.

Nawet Feliksowi proponowałem, by odbudowywał Jahołdę powoli i systematycznie - najpierw odbudowa Bałdaraszu i okolic. Po co nabrać masę pikseli, a za chwilę czasu, chęci i pomysłów oraz cierpliwości nie wystarczy. Niech każdy kto chce - ogarnie mały kawałek RB. Byle miał cierpliwość i pomysły na funkcjonowanie swojego kawałka. Bo śmiem wątpić - czy jak się nabierze pikseli (chyba ambicjonalnie), to potem się to uciągnie.

W mordę... mnie by cieszyło gdyby każdy nie tyle "pół Bialenii", ale jedno miasto (i to wcale ie musi być duże) wziął i je ciekawie poprowadził narracyjnie. To miałoby o wiele większą wartość... dla aktywności i rozwoju RB.

Wiadomości w tym wątku
RE: Jak było? - sekcja zaników pamięci - przez Ronon Dex - 08-05-2019 20:59
RE: Jak było? - sekcja zaników pamięci - przez Iwan Pietrow - 19-02-2023 02:42

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości