04-07-2020 14:19
Dziesięć dni daję sobie na zakończenie pierwszego odcinka trasy Tour Bi@lenia. Całe przedsięwzięcie podzieliłem na trzy części. Pierwszą z nich nazwałem cyklem wyścigowym. Będzie w nim miejsce na opisanie dowolnego wyścigu czy to samochodowego, kolarskiego, lotu balonem lub jakiegokolwiek innego, wszystko wedle własnego uznania. Ta część zainauguruje cały Tour i potrwa najpóźniej do 10 lipca. Po tej dacie przystąpimy do drugiej części nazwanej cyklem karnawałowym. Zgodnie z zasadą dwóch to para, trzech cały legion, chciałem zaprosić każdego, kto czuje się na siłach do włączenia się do zabawy. Z Apfelbaumstadt w stronę Wolnogradu wyjeżdżają wielkie wozy, na których umieszczone są platformy z ludźmi biorącymi udział w zawodach.
I wóz - ruchoma deska windsurfingowa
II wóz - platforma z salą taneczną
III wóz - basen i zawody pływackie
Trzecią część nazwaną cyklem pielgrzymkowym przeprowadzimy równocześnie z cyklem karnawałowym. Zapraszam do wstawiania własnych opisów.
Gdyby ktoś miał pytania, chętnie na nie odpowiem.
I wóz - ruchoma deska windsurfingowa
II wóz - platforma z salą taneczną
III wóz - basen i zawody pływackie
Trzecią część nazwaną cyklem pielgrzymkowym przeprowadzimy równocześnie z cyklem karnawałowym. Zapraszam do wstawiania własnych opisów.
Gdyby ktoś miał pytania, chętnie na nie odpowiem.