29-08-2020 08:56
Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU JEDNOSTEK MORSKICH GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ
Ja, Ronon Dex, Par Razorna, deklaruję udział następujących okrętów mojej lennej Morskiej Gwardii Razorna w działaniach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej
2. Grupa Bojowa Okrętów
W zakresie dowództwa nad w/w jednostkami oddaję się pod rozkazy Najwyższego Dowódcy Gwardii Rzeszy Bialeńskiej i osób przez niego wyznaczonych na mocy przepisów Ustawy Sejmu Rzeszy Bialeńskiej o Gwardii Rzeszy Bialeńskiej. Wyrażam też zgodę na rozmieszczenie w/w jednostek w bazach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej.29.08.2020, Ronon Dex
Cytat:DEKLARACJA UDZIAŁU [b]JEDNOSTEK MORSKICH GWARDII LENNEJ W DZIAŁANIACH GWARDII RZESZY BIALEŃSKIEJ[/b]
Ja, Ronon Dex, upoważniony przez Thomasa von Lisendorff, deklaruję udział następujących jednostek Morskiej Gwardii Lisendorff w działaniach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej
4. Eskadra Okrętów Podwodnych
W zakresie dowództwa nad w/w jednostkami oddaję się pod rozkazy Najwyższego Dowódcy Gwardii Rzeszy Bialeńskiej i osób przez niego wyznaczonych na mocy przepisów Ustawy Sejmu Rzeszy Bialeńskiej o Gwardii Rzeszy Bialeńskiej. Wyrażam też zgodę na rozmieszczenie w/w jednostek w bazach Gwardii Rzeszy Bialeńskiej.
29.08.2020, (z upoważnienia) Ronon Dex