• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Centrum Gastronomiczno-Handlowe
Co do regionów, to myślę, że przede wszystkim nie powinniśmy starać się tworzyć na siłę samorządów, ani podziału administracyjnego. Twoje pomysły jak najbardziej mi się podobają, choć powiem szczerze, że na Szkolną zbyt często nie zaglądam, więc nie wiem, czy wpasuję się w klimat Polesia bożego. Wink
W Dżamahiriji Bengazijskiej klimat jest oczywisty: https://www.youtube.com/watch?v=fqcHZLdqaw8
Potencjalnie ciekawa jest Anatolia, czyli wyspa większa od całej Bialenii właściwej, z własną (spisaną) historią przedinternetową. Jeśli nasi opozycjoniści powrócą do kraju, to chętnie bym właśnie na Anatolii stworzył naszą Australię/Syberię, gdzie dysydenci mogliby tworzyć swoją alternatywę. Co więcej, moglibyśmy rozważyć nawet pewną autonomię tej wyspy.
No i są Wyspy Przyjaźni, pozostałość po BiaBroHasie. Ten archipelag chyba jest skazany na to, by czekać na powstanie jakieś pannordackiej organizacji międzynarodowej, która tam umieści swoją siedzibę. Wink

Wiadomości w tym wątku
RE: Centrum Gastronomiczno-Handlowe - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 02-04-2019 16:01

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości