• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Socjalistyczny Sułtanat Faradobaju
[Obrazek: 85_07_12_20_9_36_00.jpeg]

W czasie mojej niedawnej wizyty w Anatolii Brodryjskiej duże wrażenie zrobiła na mnie ichnia sprawność gromadzenia danych statystycznych. Od dawna planowałem wprowadzić Faradobaj (i w sumie całą Rzeszę, nawet utworzyłem do tych spraw specjalny organ, który jednak pozostaje uśpiony) na podobny poziom urzędnictwa. W tym celu zarządziłem przeprowadzenie wielkiego spisu ludności. Zweryfikowana zostanie liczba pracowników poszczególnych folwarków, liczba mieszkańców wszystkich miejscowości oraz przebadane tendencje demograficzne. Mam nadzieję, że raport który powstanie będzie widomym i niepodważalnym świadectwem wspaniałego rozwoju Sułtanatu.

Skoro już mówimy o rozwoju to budowa rajskiego miasta Azbest trwa w najlepsze - powstało już kilka potężnych bloków, do których niebawem wprowadzą się pierwsi mieszkańcy. Niektórzy z nich już teraz przybywają do Faradobaju i przeczekują okres przejściowy w tymczasowych mieszkaniach, gdzie mają zapewnione doskonałe warunki bytu.

[Obrazek: 85_07_12_20_9_41_41.jpeg]
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Socjalistyczny Sułtanat Faradobaju - przez Ametyst Faradobus - 07-12-2020 21:44

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości