14-05-2019 21:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-05-2019 21:12 przez Akrypa Ali Shariati.)
Nie sądzisz by na Dixieland dać lepiej cały południowy pas zieleni (od niebieskiej do zielonej linii)? Taki obszar wydaje mi się powinien być bardziej wspólny klimatycznie na ten sam południk a nie równoleżnik. ^^ A i bardziej wydaje mi się, że jako Anatolia to nie tak wielki kontynent to kolonizacja powinna przebiegać jeszcze mocniej od wszystkich wybrzeży a nie zachodniej strony.
Bardzo szanuje Prezydenta za te zaangażowanie i myślę, że to pierwszy ciekawy krok dla tego regionu. Sama oczywiście zajęta jestem czym innym ale trzymam kciuki za waszą dobrą zabawę tutaj. Kiedyś może jak się rozwinie za rok albo dłużej może będzie się agitować do rewolucji ale najpierw musi coś powstać by potem można było rewolucje robić.
Bardzo szanuje Prezydenta za te zaangażowanie i myślę, że to pierwszy ciekawy krok dla tego regionu. Sama oczywiście zajęta jestem czym innym ale trzymam kciuki za waszą dobrą zabawę tutaj. Kiedyś może jak się rozwinie za rok albo dłużej może będzie się agitować do rewolucji ale najpierw musi coś powstać by potem można było rewolucje robić.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB