• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Tradycyjnie bardzo dziękuję za wyróżnienie i wisiorki. Ja też bym Ci Ametyście coś nadał, ale co mogłem, to już dałem. Niemniej w podzięce za udaną kadencję najpewniej uda się coś podziałać w pewnym trzyosobowym gronie.

Co do pocztowej potęgi - już nią jesteśmy. Zarówno pod względem liczby znaczków (1 miejsce), jak i ich jakości (rzecz względna, ale który z mirkonautów nie włącza sobie witryny ŚZF tylko po to, by choć przez chwilę popatrzeć sobie na nasze dzieła). Natomiast jeszcze wiele przed nami. Musimy sobie stawiać ambitne cele, a takim z pewnością jest zostanie filatelistycznym mocarstwem. Musimy wyemitować tyle znaczków, co pozostałe państwa razem wzięte. Niech nasze znaczki będą przypinane do piersi zamiast orderów. Towarzysze, do programów graficznych! Do pras drukarskich! Wyrabiajmy 2137% normy ku chwale Bialenii!

A co do pozostałych tematów, to ja się oczywiście podpisuję. Trzeba trochę rozruszać towarzystwo, zrobić jakiś lyftyng. Może faktycznie media społecznościowe są tez dobrym kierunkiem. Mnie na razie dopadła paskudna realioza, ale oczywiście melduję gotowość do działania. Musimy teraz wszyscy jeszcze ciężej pracować ku chwale Republiki i Patrona.

Wiadomości w tym wątku
RE: Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Karol Medycejski - 16-02-2021 02:24
RE: Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Iwan Pietrow - 16-02-2021 20:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości