• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formowanie Żandarmerii Rzeszy
Cały czas zastanawiam się nad kwestiami, o których pisałem powyżej, i wpadłem na kilka bardziej konkretnych pomysłów. Spoglądając na mapę Anatolii zauważyłem kilka obszarów potencjalnie zagrożonych, a to z tego względu że nie ma tam baz wojskowych - ani armii zawodowej ani Gwardii Rzeszy. Tam planuję powołać w najbliższym czasie szwadrony Żandarmerii na wzór tego stacjonującego w Faradobaju, które zajmą się strzeżeniem porządku. Na ich siedziby wybrałem wstępnie następujące miejscowości: Wilcze Błota (obszar osadniczy składający się z kilku okolicznych miejscowości), Santa Valentina (obszar na południe od rzeki Derwichy, na wschód od granic lenna Japan) oraz Dej (obszar od Dej do Malcolm i granic lenna Sateda). Dodatkowo nieustannie zachęcam lenników (przede wszystkim Iwana, może Joahima) do włączenia się w akcję i formowania własnych jednostek Żandarmerii (oczywiście w porozumieniu ze Sztabem Gwardii).

Jeśli zaś chodzi o porządek w miastach i na bardziej "cywilizowanych" obszarach przede wszystkim Wyspy Bialenii no to wciąż kluczowe będzie dla mnie to, co ustalimy wspólnie z Prezesem Policji.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Formowanie Żandarmerii Rzeszy - przez Ametyst Faradobus - 10-04-2021 14:15

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości