• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej
Cytat:Nie tak dawno próbowałem zrobić jakieś materiały promocyjne, niestety niezbyt się spodobały... Iwan zaproponował lepsze, ale niestety sprawa ucichła. Ja odpuściłem skoro znalazł się lepszy wykonawca (uznałem, że skoro jego pomysł jest lepszy, to dam sobie spokój z moim), ale problem w tym, że ten wykonawca sobie to chyba odpuścił. Trochę typowy problem, że krytykować jest łatwiej niż potem poświęcić czas by to co się przeforsowało wykonać. No i sprawa zdechła...

To mniej więcej miałem na myśli. Nie chodzi o to, aby nad sprawą bez przerwy siedziało 5 czy 6 osób. Wystarczą dwie albo trzy, ale za to konsekwentne w swoich działaniach. Rzecz jasna rozumiem, że nie każdy musi mieć zawsze czas. Ja też chwilowo poświęcam mikronacjom trochę mniej czasu, ale myślę, że wakacje będą dogodnym terminem, aby się w to i owo pobawić (zwłaszcza, że ja sam wyjeżdżam na wczasy dopiero w sierpniu).

Cytat:W sumie fajnie zacząłeś w kwestiach v-kosmosu się udzielać, widać że temat nie jest Tobie obcy (przecież parę rzeczy robiłem zgodnie z tym co sugerowałeś), ale niestety chyba szybko sie tym znudziłeś. Moze być do tego wrócił? Najbliszy tydzień będę poza domem, a więc tylko z doskoku - ale może potem byśmy do tego wrócili?

Ja się tu postaram zaangażować Budzimira i inne osoby z ZSKHiW potencjalnie zainteresowane eksploracją. Wydaje mi się, że taka dwustronna współpraca może być fajnym kopem naprzód.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Iwan Pietrow - 16-02-2021 20:04
RE: Inauguracja Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Ametyst Faradobus - 17-06-2021 09:51

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości