20-07-2021 12:55
Ametyst Faradobus napisał(a):To ja się postaram dziś lub pojutrze siąść do ustalenia stacji na Anatolii.Bazujemy na mapce roboczej, którą masz - bo na niej robisz postępy prac. Tylko trzeba dodać dwie stacje - u wylotu tunelu łączącego Anatolię i Wyspę Bialeńską oraz Anatolię i Nordatę. To tak, aby nam się praca zgadzała - bo będę powoli tworzył zbiorczą mapę kolei na terenie RB (taką potrzebują do ich systemu).
Zresztą umówmy się tak, że skoro Ty przez najbliższe dni będziesz robił stacje na Anatolii to może ja się z Anatolią wstrzymam i będę robił Wyspę Bialeńską, bo tam albo mamy ustalenia zrobione, albo muszę ogarnąć BLK i teren DB. Mam co robić...
W takim razie masz na Anatolii dowolność i dorób odpowiednią ilość mniejszych stacji kolejowych, bo tego nie planowaliśmy, a by się przydało - bo przecież nie mogą być tylko w dużych miastach, coś po drodze też by się przydało.
Graficznie zrób to byle jak, byle czytelnie - i tak będę robił i takie czarno-białe jak inne koleje oraz zbiorczą mapę, gdzie kolorami oznaczę klasy torowisk i kwestię elektryfikacji.