22-07-2021 11:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-07-2021 11:37 przez Akrypa Ali Shariati.)
>Nie wróciłem, tylko zaglądam, nic konkretnego nie robię. Dla mnie też Bialenia jest na drugim planie, na pierwszym jest Brodria
W porządku, ale jednak jesteś bardziej obecny niż przed moim odejściem. Stąd moja ocena, że wróciłeś.
>Jak rozumiem, świadomie chciałaś zachować się w sposób niemiły, waląc po nazwisku i to do tego nieaktualnym.
Nie. Używałeś go przez lata więc intuicyjne jest dla mnie jego użycie.
Nigdzie nie poinformowałeś, żeby nie używać tego nazwiska, jak rozumiem wolisz by tego nie robić więc nie będę.
Odniosłam się jedynie do twoich uwag z czatu do mnie na temat tych folwarków.
W porządku, ale jednak jesteś bardziej obecny niż przed moim odejściem. Stąd moja ocena, że wróciłeś.
>Jak rozumiem, świadomie chciałaś zachować się w sposób niemiły, waląc po nazwisku i to do tego nieaktualnym.
Nie. Używałeś go przez lata więc intuicyjne jest dla mnie jego użycie.
Nigdzie nie poinformowałeś, żeby nie używać tego nazwiska, jak rozumiem wolisz by tego nie robić więc nie będę.
Odniosłam się jedynie do twoich uwag z czatu do mnie na temat tych folwarków.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB