• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10-lecie Akrypy i stan obecny
Akrypa Ali Shariati napisał(a): W kwestii Dżamahiriji Bialeńskiej, nie planuje w niej nic robić aktualnie. Jak dobrze wiadomo ja i Ronon nie jesteśmy kompatybilni a mocno bezczelne z mojej strony byłoby wypychanie go z tego czym on się zajął kiedy ja zlewałam tą kwestię. Rzut oka na to co robicie tam tylko zachęca do dalszego nie współuczestnictwa w tym. Nie oznacza to, że się kompletnie focham - tylko lekko. Możliwe, że porobię to co próbowałam zacząć wcześniej jak np. opisy miast, dzielnic itd. Ale oczywiście to zależnie od możliwości na jakie mi aktualne władze DB zezwolą. I oczywiście jak bardzo zmodyfikują DB sami.
Po pierwsze może i nie jesteśmy kompatybilni, ale zawsze można się w tej materii porozumieć... Osobiście wziąłem się (po raz drugi zresztą) za jakieś zarządzanie DB bo nie było innego wyjścia. Region jest zapisany w konstytucji, a totalny brak w nim władz komplikuje wiele spraw na poziomie państwowym. Jakoś nigdy nie miałem zacięcia do "socjalizmu" (którego osobiście nie trawię... ale real to real, a zabawa w Mikroświecie to zabawa), a więc nie mam specjalnie pomysłów, ani inwencji w tej materii. Jak to mówię robię to co gdzie indziej, starając się to ubrać w jakieś mniej lub bardziej pasujące "socjalistyczne ubranko".

Nie mam nic przeciwko byś sobie działała po swojemu i w klimacie jaki uważasz za stosowny, mogę sobie tym zarządzać - głównie na takiej zasadzie by istniała tam ciągłość władzy. Skoro nie masz zamiaru się specjalnie wiązać ponownie z RB i DB, bo masz inne priorytety to OK. Po prostu baw się w kwestie arabsko-socjalistyczne wg swojego uznania... nie będę w tym przeszkadzał. Po prostu zapewnię ciągłość administracyjną, aby nie było problemów, by terminowo załatwiać co trzeba itd. Mogę nawet stanowisko jakieś rozdać np. Komisarza ds spraw... czego sobie życzysz. Czy inne jak tam sobie to zechcesz nazwać.

Moim celem jest jedno... by region skoro już istnieje, to w ramach RB jakoś tam działał. Ale z mojej strony specjalnych wodotrysków nie ma, spraw do zrobienia w całej RB jest dużo i to raczej czasu brakuje, szczególnie latem gdy wolny czas to spędzam jak najczęściej na realowych strzelnicach, a nie przy kompie. Czyli i dla mnie RB obecnie jest na "drugim planie".

Chcesz coś tam sobie robić, masz pomysły - to się na mnie nie oglądaj, ja zapewniam tylko ciągłość administracyjną regionu oraz czasem coś tam wrzucę "po swojemu", aby to w ogóle działało.

Opisy miast? Super pomysł. Oby jak najwięcej i jak najdłużej...

Jeśli chcesz ponownie się wpisać do składu LKD to daj znać... nie trzeba teraz nawet tam mieszkać, wystarczy akces o chęci działania w DB, nawet okazjonalnego.

Wiadomości w tym wątku
RE: 10-lecie Akrypy i stan obecny - przez Ronon Dex - 22-07-2021 15:03
RE: 10-lecie Akrypy i stan obecny - przez Iwan Pietrow - 22-07-2021 23:12
RE: 10-lecie Akrypy i stan obecny - przez Iwan Pietrow - 24-07-2021 08:59

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości