27-07-2021 23:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2021 00:01 przez Akrypa Ali Shariati.)
Poproszę więc o to co ma osobnik nad postem Ronona. Niejaki Karol. Posiadł on Gabinet Prezydenta.
Konduktor nadal nową funkcje to i nowa prośba była z mojej strony. :x
Proponować to by można było jakby takich rzeczy nie było. Nie wnosze o to by ktoś robił mi taki znaczek na Prezes Policji Krajowej czy Prokurator Generalna. Ty tez mógłbyś sie zadowolić "żołnierz" a masz wyindydualizowany Marszałek, można by teoretycznie żądać równości ale pewnie ciężko gdy nie zaproponuke sie samemu robienia grafiki więc prośbę kieruje ku kolorkowki i napisowi już istniejącemu.
Konduktor nadal nową funkcje to i nowa prośba była z mojej strony. :x
Proponować to by można było jakby takich rzeczy nie było. Nie wnosze o to by ktoś robił mi taki znaczek na Prezes Policji Krajowej czy Prokurator Generalna. Ty tez mógłbyś sie zadowolić "żołnierz" a masz wyindydualizowany Marszałek, można by teoretycznie żądać równości ale pewnie ciężko gdy nie zaproponuke sie samemu robienia grafiki więc prośbę kieruje ku kolorkowki i napisowi już istniejącemu.
![[Obrazek: knK83ML.png]](https://i.imgur.com/knK83ML.png)
Imouto każdego Bialeńczyka, Przewodnicząca RD, Uczestniczka Powstania Marcowego
Akrypa Ali Shariati, Али Шариати Aкриловый, Ακρυπα Αλί Σάριατι, الاكريليك علي شريعتي
Obywatelka Bialenii pochodzenia Teutońskiego, Imamka Szyizmu, XXIX Prezydent RB