Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Natomiast o zamykaniu interesu nawet nie chcę słyszeć - nawet gdybym miał tu zostać sam i pisać sam do siebie jeden post w miesiącu. Bialenia musi przeżyć SarmacjęRównież daleki jestem od "zamykania interesu". Owszem zniknąłem na miesiąc - ale głównie w celu pokazania tym co tak ochoczo przyjmują i nobilitują głupkowatych trolli, jakie są tego skutki. Trolle niczego nie napiszą jak nie mają odpowiedniej pożywki, a same z siebie niczego nie stworzą... bo to tylko głupie trolle.
Po powrocie z (tym razem) realowego urlopu wracam do normalnej aktywności i coś sobie znajdę do roboty... choćby pobawię się w nowe mapy Bialenii, bo mamy kompletnie przestarzałe (poza Wyspami Przyjaźni, które mają nową), współpracę gospodarczą z Brodrią i co tam się jeszcze wykombinuje... pewne nowe możliwości mi się wytworzyły w związku z działalnością (w czasie gdy miałem urlop od Bialenii) i innym miejscu Nordaty.
A co do zmian... owszem powszechnie wybory do RR są lepsze niż wybory regionalne, bo regionalne z powodu nieaktywności DB nie mają sensu. ZN bym zostawił jak jest, jako parlament ogółu obywateli, bo za mało nas na "reprezentację".
PS. Również zgadzam się ze zdaniem Andrzeja, że własne forum musi pozostać, ale też uważam, że bez wspólnego miejsca informatycznego nijaka integracja nordacka nie dojdzie do skutku.