08-09-2021 08:19
Ametyst Faradobus napisał(a):Pod Twoją nieobecność nie udało mi się chociażby należycie przypilnować kwestii kolei transnordackiej, ale jeśli zdecydujesz się do niej powrócić to oferuję wsparcie i zaangażowanie.Pod moją nieobecność tutaj, to akurat m.in. tworzyłem sieć kolejową w Imperialnej Brodrii i w Nan Di (w zasadzie skończyłem tuż przed urlopem) - tak więc Kolej Transnordacka jest jeszcze w powijakach, jak zauważyłem jest jeszcze sporo "białych plam". Spokojnie z tym zdążymy po moim urlopie. Szczególnie, że kwestie komunikacji będę musiał rozwinąć, już chociaż z racji tego, że zamierzam nawiązać współpracę przemysłową pomiędzy Bialenią, a Nan Di.
Nan Di to takie niby Chiny, a więc przemysł tego terytorium (zależnego Brodrii) zacznie w dużej mierze od kopiowania oraz bycia miejscem, gdzie powstaną zagraniczne filie bialeńskich przedsiębiorstw. Komunikacja wszelkiego gatunku będzie niezbędna. Widzę w tym duże pole do popisu dla BNSF... bo będzie sporo przewozów, a z racji położenia będą to faktycznie przewozy "transnordackie".