• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej
Nie jesteś osamotniony... normalni ludzie, pracujący czy zajmujący się pracą naukową (jak mniemam Ciebie to dotyczy) nie mają czasu na zabawę mikronacjami w czasie rzeczywistym, dla nas raczej to "strategia turowa". Nie dla nas discordy i inne durnoty. Ja to się mogę via komunikator jakiś z Andrzejem na wódkę umówić, a nie dyskutować o poważnych sprawach naszych v-krajów.

Obawiam się więc, że ta discordowa czy inna komunikatorowa integracja nie dla mnie.

Dalej szukajmy kto nam zrobi taki system jaki ma np. (tfu) Sarmacja. Mogę za to zapłacić - to nie problem. Ale to jest droga do sukcesu, a nie discordy i inne głupoty.

Wiadomości w tym wątku
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Ronon Dex - 13-09-2021 19:08
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 20:38
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:14
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:50
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 14-09-2021 11:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości