• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej
No tylko to jest kwestia ustalenia od początku konkretnej formuły: jeżeli dostaję zaproszenie na Szczyt to chętnie na niego przybędę, chociaż w tym momencie - z powodów realowych - niestety nie jestem w stanie zagwarantować regularnego udzielania się. Zakładam jednak, no bo jestem staroświeckim dziadem, że odbywać się on będzie na forum, które zalinkowano w zaproszeniu. Jeżeli natomiast okazuje się, że istnieje potrzeba dogadania niektórych spraw na Discordzie to proszę o uprzedzenie mnie np poprzez pw tu lub publikację komunikatu na forum Szczytu. Ja co prawda Discorda mam, ale wchodzę na niego tylko kiedy jest potrzeba, bo nie potrafię się przekonać do tego komunikatora. Możliwe jednak, że faktycznie jest to jakaś forma wyjścia naprzeciw młodszemu pokoleniu mikronautów...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 20:38
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:14
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Ametyst Faradobus - 13-09-2021 21:28
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:50
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 14-09-2021 11:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości