• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej
Pozwolę sobie na chwilę szczerości.

Wybaczcie, że zabrzmię w tym momencie jak stereotypowy leśny dziad proszalny (wiem, że przez takich jak ja mikronacje giną, względnie tkwią w miejscu), ale tym, co mnie bardzo często zniechęcało do różnych nordackich inicjatyw były właśnie standardy organizacyjne. W starych mikro jak się odbywa jakiś szczyt to przychodzi ładne zaproszenie, na którym elegancko jest wyjaśnione co się gdzie odbywa i czego możemy się spodziewać. Na Nordacie to z kolei często jak z dziećmi: przyjeżdża człowiek na forum, do którego dostał link, a tu się okazuje że nic się nie dzieje się, bo wszyscy zamknęli się na imprezie na Discordzie i nie zadbali nawet o jasny komunikat o zmianie formuły. Takie trochę oczekiwanie od boomera, który dopiero co założył se fejsbuka, że domyśli się, że wszyscy są już na TikToku i że tam jest życie.

Może i to już zdziadzenie i pora na emeryturę, ale może jednak ktoś mi przyzna część racji...
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 20:38
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:14
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 13-09-2021 21:50
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Ametyst Faradobus - 14-09-2021 11:19
RE: Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej - przez Iwan Pietrow - 14-09-2021 11:56

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości