29-09-2021 16:49
Jestem za integracją nordacką, ale kwestia konkretnych działań w tej materii zależy też od pozostałych państw kontynentu. Chciałbym, żeby powstała wspólna nordacka strona, reklamująca wszystkie nasze państwa (nie umiem jej zrobić, ale mogę dofinansować). Popieram też budowę wspólnego forum - ale jestem przeciwny zamykaniu forum Bialenii. Chciałbym, żebyśmy się wspólnie promowali, np. na Facebooku.
Ale jestem też za współpracą z państwami spoza kontynentu. Oczywiście o ile pojawią się pomysły. Ja ze swojej strony mogę brać udział (jako gospodarz i gość) w wizytach kurtuazyjnych i szczytach oraz jestem otwarty na współpracę naukową. W gospodarce lub wojsku za bardzo nie pomogę, ale popieram też takie inicjatywy.
Ale jestem też za współpracą z państwami spoza kontynentu. Oczywiście o ile pojawią się pomysły. Ja ze swojej strony mogę brać udział (jako gospodarz i gość) w wizytach kurtuazyjnych i szczytach oraz jestem otwarty na współpracę naukową. W gospodarce lub wojsku za bardzo nie pomogę, ale popieram też takie inicjatywy.