• 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[DYSKUSJA] Czy fantastyczny kierunek Mikroświata ma sens?
Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a):Nie wiem, czy da się to naprawić, ale może jak wojsko wyda parę miliardów w ramach czarnego projektu, to coś wymyślą.
Tajne wydatki wojskowe to w sumie nic trudnego... zauwazyłeś, ze ostatnio w Siłach Zbrojnych nie było jakiś większych inwestycji? Taka w sumie troche stagnacja. Ciekawe dlaczego... co zrobiliśmy z tą forsą? No na coś poszła...

Korpus Kosmiczny wybudował bazę na V-Księżycu, . [url=http://spolecznosc.bialenia.org.pl/showthread.php?tid=2421]Przedtem ruszyła wyprawa na Belgraidę, a potem przygotowania do drugiej na Cidaris, wdrożono nowe pojazdy kosmiczne, w tym bojowe... no a potem zapadła paromiesięczna cisza. Czyżby coś odkryto? Czyniono w związku z tym przygotowania do czegoś większego? A może czegoś się obawiano, co należało trzymać w tajemnicy? Może czas już to rozwikłać?

Przy okazji to coś tam pogrzebałem w kwestii Twoich reptilian, znalazłem statek-bazę w pasującym stylu:

[Obrazek: BIssk2T.png]

[Obrazek: NQ9z0Md.png]

To jakaś ogromna jednostka, bo ten mniejszy, który prezentowałem wcześniej to jest wielkości naszego "Andrzeja Swarzewskiego" (długością kadłuba, bo w sumie jest wiekszy).

[Obrazek: 2ORoPKj.png]

Muszę tylko coś pokombinować w zakresie mniejszych pojazdów... ale coś wykombinuję, znajdę coś pasującego i podobnie oteksturuję.

Wiadomości w tym wątku
RE: [DYSKUSJA] Czy fantastyczny kierunek Mikroświata ma sens? - przez Ronon Dex - 10-10-2021 08:31

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości