• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przysięga prezydencka
Szanowny Kolego,
Bardzo dziękuję za insygnia oraz miłe słowa. Postaram się zrobić wszystko, aby nie zaprzepaścić Twoich osiągnięć. Przez ostatni rok uczyniłeś wiele, by Bialenia stała się państwem szanowanym i stabilnym. Chociaż w kilku punktach nasze wizje państwa się różnią, doceniam Twój ogromny wkład i niewątpliwe zasługi. Bialenia przez ostatnie dwa lata, odkąd opuściłem Pałac, bardzo się zmieniła. Zmienił się Mikroświat, zmieniliśmy się my sami. Moja prezydentura, wbrew pojawiającym się być może gdzieniegdzie obawom, będzie kontynuacją dotychczasowego kursu, a nie powrotem do przeszłości. Pierwsze lata istnienia Bialenii były piękne i wspominam je z nostalgią, ale powrót do nich nie jest możliwy, ani nie byłby pożądany. Bialenia jest obecnie państwem bardziej stabilnym, uporządkowanym, wiarygodnym i taka powinna pozostać.
Raz jeszcze dziękuję za Twoją pracę. W dowód uznania postanowiłem nadać Ci jeszcze 15 folwarków w dowód uznania i szacunku.

Wiadomości w tym wątku
RE: Przysięga prezydencka - przez Andrzej Płatonowicz Ordyński - 15-10-2021 11:29
RE: Przysięga prezydencka - przez Karol Medycejski - 15-10-2021 17:53

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości