31-10-2021 19:46
Cytat:Cudowne, piękne i "oczojebne"... ostre kolorem napisy i czarne tło, no może jakies góra 10 minut idzie na potrzeć, a potem oczy bolą.
Może i jestem dinozaurem (Ronozaurus... stwór drapieżny, żre wszystko i pija wszystko, byle miało 40% plus), pamiętam czasy gdy o jakimś Internecie nikt nawet nie myślał (nawet w filmach Sci-Fi były monitory "bańki", monochromatyczne i kolorowe "lampki"... i był to "hit"... "techniki przyszłości"), potem gdy "The Sieć" widywałem tylko na amerykańskich filmach Sci-Fi (z czasem tych realnych), a potem gdy były początki realnego Internetu u nas (modemy telefoniczne itd.) itd.
Ale moda na "wściekłe" i "oczojebne" klimaty skończyła się szybciej niż zaczęła... po prostu dłużej nie dało się na to patrzeć. Stąd dzisiaj, w epoce powszechnej Sieci stosuje się kolory przyjemne i niemęczące wzroku. Ale jak widać niektórzy zostali "100 lat za Murzynami".
Nie no, nie takie oczojebne. Ba! Ja osobiście wolę czarne kolory bo ostatnio przeglądam internety tylko wieczorami.

W sumie dla mnie różnica jest wielka, stąd cały czas mam włączony "Dark Reader" w przeglądarce.
![[Obrazek: dlaronona.png]](https://i.ibb.co/58hvm6K/dlaronona.png)
Cytat:Wstawaj Ronon, zesrałeś się.
Ale we trochę szacunku do ludzi.
Cytat:Ale ja tak kocham działanie w stylu - "O coś się przywalę... O co nie wiem, ale o coś na pewno!". Biedne forum, a takie ładne, amerykanskie.
To i ja się "przywalę" do forum. Skąd licencja na IPB?
Bo jeśli to nie IPB, to całkiem udana podróba licencji.
A pytam, bo poza Księstwem Sarmacji to raczej nikogo nie stać wydać $200 rocznie na licencję.

Cytat:Owszem, jestem gościem w państwie, w którym osoba atakuje mój kraj bez powodu (wszakże forum to element państwa, chyba, że żyję w innej rzeczywistości), więc mam pełne prawo do jego obrony. Pan Dex też mógł zachować swoje "uwagi" dla siebie, ale nie, lepiej się przywalić do koloru forum. Dramat po prostu, dramat. I takie zachowanie jeszcze się broni, tfu!
Jeśli wyjdzie na jaw, że forum Muratyki stoi na nielegalnej licencji (czy też jej braku) to MyDevil bardzo chętnie zablokuje taką stronę.
Cytat:Tak, to całkowicie nowe forum. Niestety, konta trzeba zakładać od nowa.
>bądź adminem
>nie potraf zmigrować strony
https://invisioncommunity.com/services/migrate/