01-11-2021 13:42
Ale istnienie przebieranych żołnierzy w etatowym Pułku Reprezentacyjnym w niczym nie wyklucza imprez bez ich udziału. To tak jak w realu... przecież przy każdej okazji z Warszawki Piotr z kolegami do garnizonów nie zasuwa... w zasadzie każda większa jednostka jest w stanie wystawić pododdział reprezentacyjny. Jak byłemw służbie to nie służyłem etatowym pododdziale reprezentacyjnym, ale nie raz byłem w składzie takich pododziałów i to też na szczeblu garnizonu. na wyspach przyjaźni stacjonuje 2-dywizyjny korpus zmechanizowany, lotnictwo i marynarka oraz większość Korpusu Kosmicznego - w razie potrzeby dadzą sobie radę.
Bardziej mi chodzi o to, że tutaj nie real... skoro mamy Piotra, który chce dowodzić taką formacją to niech ma wszystko u siebie. Jak będzie wszytsko w tym pułku to przynajmniej będzie kotś (realny), który będzie się tym zajmował. Jak sobie napiszemy, że są pododdziały reprezentacyjne w rodzajach wojsk - to sobie napiszemy i tyle. A tak jest nasz współobywatel, który się tym będzie zajmował, a więc będzie to "żywe". To jest mój podstawowy argument.
Bardziej mi chodzi o to, że tutaj nie real... skoro mamy Piotra, który chce dowodzić taką formacją to niech ma wszystko u siebie. Jak będzie wszytsko w tym pułku to przynajmniej będzie kotś (realny), który będzie się tym zajmował. Jak sobie napiszemy, że są pododdziały reprezentacyjne w rodzajach wojsk - to sobie napiszemy i tyle. A tak jest nasz współobywatel, który się tym będzie zajmował, a więc będzie to "żywe". To jest mój podstawowy argument.