• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komunikaty Ministerstwa Infrastruktury
Panie Ministrze,
Może to nie miejsce na to, ale mam parę pytań odnośnie pańskich planów na modernizację naszej infrastruktury forumowej. Moje pierwsze i raczej najważniejsze pytanie odnosi się do justownia tekstu, ponieważ jak dobrze wiemy, coś stało się z przyciskiem, którym się "centruje" tekst. Nie powiem, że jest to coś nadzwyczaj potrzebnego, chociaż pewnie niejedną osobę wprawia to poprzez irytację, aż do nerwicy, gdy nie może wycentrować np. tytułu.
Kolejną kwestią jest temat baretek, czy powrócą one do nas? A może nawet zostaną rozszerzone o nowe odznaczenia? Nie powiem, że miło się ogląda odznaczenia obywateli pod ich profilami, swoją drogą to jeden z wielu czynników dla których ciągnęło mnie do Bialenii.
Jakie są kolejne kroki odnośnie forum, bo o stronie już wiadomo. Czy będzie modernizowana dotychczasowa szata graficzna? Zostanie zmieniony styl, aby nadać świeżości naszemu forum?

To już wszystkie pytania. Jeszcze raz proszę o wybaczenie za wtargnięcie i dziękuję za odpowiedź. Smile 
[Obrazek: FlYScNM.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Komunikaty Ministerstwa Infrastruktury - przez Piotr Romanow - 02-11-2021 18:48

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości