(02-11-2021 18:48)Piotr Pawłow napisał(a): Moje pierwsze i raczej najważniejsze pytanie odnosi się do justownia tekstu, ponieważ jak dobrze wiemy, coś stało się z przyciskiem, którym się "centruje" tekst. Nie powiem, że jest to coś nadzwyczaj potrzebnego, chociaż pewnie niejedną osobę wprawia to poprzez irytację, aż do nerwicy, gdy nie może wycentrować np. tytułu.
Nie zauważyłem problemu... mnie się centruje (patrz moje posty) i justuje, przed chwilą sprawdziłem. Ale jeśli problem faktycznie jest to postaram się spowodować jego naprawienie.
(tekst powyżej i poniżej wyjustowany)
(02-11-2021 18:48)Piotr Pawłow napisał(a): Kolejną kwestią jest temat baretek, czy powrócą one do nas? A może nawet zostaną rozszerzone o nowe odznaczenia? Nie powiem, że miło się ogląda odznaczenia obywateli pod ich profilami, swoją drogą to jeden z wielu czynników dla których ciągnęło mnie do Bialenii.
Jest taki zamysł... ale czas, czas, czas. To wszytsko jest czasochłonna dłubanką.
(02-11-2021 18:48)Piotr Pawłow napisał(a): Jakie są kolejne kroki odnośnie forum, bo o stronie już wiadomo. Czy będzie modernizowana dotychczasowa szata graficzna? Zostanie zmieniony styl, aby nadać świeżości naszemu forum?
Jeszcze nie wiem, ale wsyztko w swoim czasie... właśnie nabyłem drogą kupna szablon strony dla Republiki Bialeńskiej i to strona jest moim priorytetem. Chciałbym wiele rzeczy zmodernizować, ale wszytko wymaga czasu, a z tym to sam wiesz jak jest. Tak więc cierpliwości.
Minister Infrastruktury
(centruje się)
(centruje się)