(07-11-2021 11:39)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Ja bym założył, że publikację newsów ktoś z administracji musi akceptować.Aby cokolwiek opublikować to trzeba mieć dostęp do strony... tak jak i do obecnej. Tutajk problem jest rozwiązywalny w prosty sposób... publikator wysyła tekst i obrazek, a ktoś z nas to wrzuca. Zwykle pewnie to będę ja. Jednak jest na tyle dostepny, że minimum raz dziennie jestem w stanie opublikować przesłany tekst.
(07-11-2021 11:39)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Da się tak zrobić, żeby pojawiały się najnowsze posty w forum?Tego nie wiem, ale może gdzieś sie uda umieścić takie "okienko".
Natomiast kwestia "newsów" to chyba jednak coś innego - tutaj po prostu będziemy publikować co się aktualnie dziaje w Bialenii, będzie się opisywac jakieś inicjatywy, ciekwasze działania itd.
(07-11-2021 11:39)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Bardzo podoba mi się plakat propagandowy.Mnie tak niekoniecznie, ale na obecnym etapie grafika to tylko przykłady...