08-11-2021 14:39
(08-11-2021 10:00)Helwetyk napisał(a): Jeżeli będzie potrzeba to i mogę rozbudować o nowy moduł, wtedy będzie nielimitowana liczba odsyłaczy.Chyba nie ma takiej potrzeby, co za dużo to niezdrowo... nie można przesadzać, bo stanie się to nieczytelne.
Natomiast proszę Szanownych Kolegów o zastanowienie się nad działem w szablonie nazwanym "Katalog". Moim zdaniem tutaj powinniśmy umieścić najwięcej informacji, rozbijając to na sekcje (oczywiście sam dział i sekcje odpowiednio nazwiemy):
1/ Regionów czyli podział administracyjny, gdzie opiszemy Rzeszę, DB i Wyspy Przyjaźni.
2/ Instytucji państwowych, gdzie zrobimy zakładki dla Prezydenta, RR i ZN... ,może też uniwersytet itp.
3/ Przedsiębiorstwa bialeńskie.
Dwa regiony ma opisać Ametyst (Wyspy Przyjaźni zrobię), z przedsiębiorstwami też sobie ogarnę, ale przydało by się porządnie opisać w kilkunastu zdaniach nasze instytucje itp. Andrzeju ogarniesz to? Kwestie jakiejś grafiki zrobię... ale nie wyrabiam się czasowo, dobrze by było by ktoś teksty porobił i tutaj wrzucił.
Na razie nie wiem gdzie i jak wrzucić Siły Zbrojne, bo tego jest dużo - tutaj na spokojnie muszę się Helwetyka wypytać, co do możliwości.