11-11-2021 09:42
(10-11-2021 22:41)Ametyst Faradobus napisał(a): Jeszcze Radgost Radziwill czyli Ali Ibn Talib.Może najpioerw skupmy się na zasłużonych i tych których z nami już od dłuższego czasu nie ma, może z czaem rozbudujemy te biogramy o innych byłych obywateli RB.
(10-11-2021 13:46)Ametyst Faradobus napisał(a): Mam na początek drobną uwagę co do mojego biogramu: zauważyłem, że w gali orderowej dałeś mi, Rononie, Medale "Zasłużony dla Rozwoju Regionów" i "Zasłużony dla Nauki i Kultury" wersje z dwoma okuciami. Ja jestem podwójnym kawalerem obydwu tych złotych medali, a podwójne nadanie oznacza się jednym okuciem (1 nadanie - sama wstążka bez okucia, 2 nadanie - jedno okucie, 3 nadanie - 2 okucia). Rzecz jasna jest to pierdoła, ale możesz poprawić w wolnej chwili.Poprawione, przy okazji dodałem w gotowych już biogramach zapomniany wcześniej medal 7-lecia oraz odznaczenia (nie odznaki, ale tylko odznaczenia) Rzeszy.
Jak napisałem - reszta po święcie, bo pewnie będą nadania - to na 4 dni nie ma sensu robić obecnych.