• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej
(16-11-2021 14:12)Piotr Pawłow napisał(a): A więc stało się! Brodria trafi jako stowarzyszenie na forum Republiki Bialeńskiej. Mam nadzieję, że ten krok pozwoli działać nie przerwanie naszemu państwu chociaż dwa, czy trzy lata...
Jestem zdania, że to zdecydowanie Brodrii pomoże... sam wiem, że działając w różnych miejscach znacznie wygodniej jest robić to na tym samym forum, do tego znacznie łatwiej o wszelkie inicjatywy międzynarodowe i inną współpracę, bo wszystko jest w obrębie tego samego forum. Sam zaniedbałem sprawy w Brodrii bo w nawale różnych spraw po prostu nie chce się biegać po forach. Moim zdaniem bardzo dobry ruch i dla Brodrii. ale i dla Bialenii.

Bardzo mnie to cieszy, bo będę mógł powrócić do spraw Nan Di bez ruszania się z mojego "wirtualnego domu", a myślę, że z czasem (po budowie strony) ruszymy sprawy brodryjskiej armii itp.

Wiadomości w tym wątku
RE: Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej - przez Iwan Pietrow - 16-11-2021 10:06
RE: Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej - przez Ronon Dex - 16-11-2021 14:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości