• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej
Nie wiem jak zadanie pytania jest naciskaniem na zrobienie czegokolwiek, Andrzeju. Pytałeś się mnie dzisiaj jak zagranica widzi to całe stowarzyszanie się z Bialenią - widzimy to tak (w kontekście integracji nordackiej), że wy chcecie się zrzeszać, owszem, ale tylko na swoich warunkach, a najlepiej na tym forum, bo, jak stwierdziłeś - nie chcecie się stąd ruszać. Ja przestałem naciskać na pełne przenosiny na wspólne forum po SIN w Voxie, bo po wyciągnięciu wniosków stwierdziłem, że i tak do tego nie dojdzie. Skoro wy się tu stowarzyszacie i prosperujecie tak świetnie, to po co się w ogóle integrować? Po co ta farsa ze Wspólnotą, deklaracjami, szczytami, ustaleniami, skoro Bialenia i tak ma to gdzieś i woli działać na własną rękę. Smuci mnie takie postępowanie, bo myślałem, że cokolwiek z tego wyjdzie, ale jak widać płonne me nadzieje.

No nic. Życzę powodzenia w przekształcaniu się w "sarmację Nordaty".

Wiadomości w tym wątku
RE: Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej - przez Iwan Pietrow - 16-11-2021 10:06
RE: Ceremonia podpisania umowy stowarzyszeniowej - przez Kaspar Waksman - 16-11-2021 15:08

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości