17-11-2021 16:05
(17-11-2021 15:29)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Rononie, co myślisz o tym, by na podstronę nt. prezydenta wstawić też spis prezydentów, tak jak to było na starej stronie? Niby jest na micropedii, ale jednak co u nas, to u nas. Chyba, że poczet umieści się w naszej encyklopedii.Jak najbardziej... jest to zresztą w planie, tylko wszystko ma swoja kolej. Mam do przeniesienia (kopiowane na nowe podstrony, poprawienie by działało poprawnie, podpięcie gdzie trzeba - a przy okazji uaktualnianie jeśli trzeba, a czasem trzeba zrobić obrazek jako podkład stronki) jeszcze pewnie ze 300 stron, ze starej strony. Do tego kopiowanie biuletynu, trzeba jeszcze sporo nowych stronek zrobić np. administracja państwa, nasi obywatele (do pisania biogramów się cholera nie palą) i inne elementy RB. Po prostu wymaga to czasu... może uda mi się weekend podgonić, bo w tygodniu to tak niewiele człowiek zdąży zrobić po robocie.
Ale wszystko będzie - tylko jak wcześniej uprzedzałem proszę się trzymać hasła "W Nowy Rok, z Nową Stroną", choć mam nadzieję jakoś w połowie grudnia skończyć - tak by było już tylko na bieżąco. Wtedy ju z będzie luksus i na spokojnie.