17-11-2021 19:02
(17-11-2021 15:43)Stanisław Dmowski napisał(a): Z sentymentu zawsze obstawałem za reaktywacją forum ze starą treścią, ale jeśli jest już to technicznie niemożliwe, faktycznie należy ten pomysł porzucić a bazę wrzucić na byle jakie forum po prostu jako archiwum, tak jak Pan mówi. Dziękuję za uwagę!
Nie jest niemożliwe, ale strasznie uciążliwe. Musiałem spędzać po parę godzin za każdym razem i mieszać różne wersje silników, żeby edytor tekstu wyświetlał się normalnie. Im dłużej będziemy z tego korzystać, tym bardziej uciążliwe będzie dodanie czegokolwiek i zmienienie czegokolwiek.
(17-11-2021 15:48)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): U nas się w razie czego zmieści. Bo jakbyście mieli gdzieś wrzucać na darmowe serwery, to za jakiś czas pewnie znowu zniknie. Tylko musielibyście się uśmiechnąć do Helwetyka.
CT8 to hosting, który nie kasuje forów od tak. Trzymają je, dopóki są aktywne i ogólnie doceniam propozycję, ale wydaje mi się, że tak ogromne ilości danych wolelibyście nie przechowywać.