• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uwolnić Piechotę
(17-11-2021 22:03)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Jeśli ktoś ma coś przeciwko, niech szybko rzuca kamieniem, bo jutro zamierzam przeprowadzić odbanowanie.
Ja mam tylko pytanie jak to się odbędzie? Delikwent znany jest powszechnie z kloningu. Próbował tutaj (już po fakcie udowodnienia mu posiadania dwóch kont w Bialenii - dowód przeprowadziłem osobiście i ówczesny Prezydent otrzymał ode mnie stosowne screeny swego czasu, zapewne pamięta) zarejestrować... już nie wiem ile kont. Niby je kasowałem, ale coś mogło się przemknąć.

Moja propozycja jest taka - jestem za "ułaskawieniem", ale z jednym warunkiem. Piechota składa oświadczenie, że konto, które mu odbanujemy jest jedynym kontem w Republice Bialeńskiej lub w innym przypadku wskazuje które należy jeszcze do niego i te konto/konta kasujemy. Oświadcza również, że nie będzie powrotu do przestępstwa i to że jest świadomy tego, że w przypadku ponownego zarejestrowania kolejnego konta wylatuje natychmiastowo i bez bawienia się w jakieś czasochłonne procedury.

Przy czym jestem przeciwny by mu dawać obywatelstwo bialeńskie (co do brodryjskiego to już sprawa Cara) przynajmniej do czasu, aż swoją postawą udowodni, że w jego v-osobowości nastapiły pozytywne zmiany. Powiedzmy, że przez jakiś czas, niech to będzie 2-3 miesiące jest "na warunkowym" (w końcu wypuszczamy go z "pierdla") i obserwujemy jego zachowanie.

Wiadomości w tym wątku
RE: Uwolnić Piechotę - przez Piotr Romanow - 17-11-2021 23:03
RE: Uwolnić Piechotę - przez Iwan Pietrow - 17-11-2021 23:56
RE: Uwolnić Piechotę - przez Piotr Romanow - 18-11-2021 00:50
RE: Uwolnić Piechotę - przez Ronon Dex - 18-11-2021 05:54
RE: Uwolnić Piechotę - przez Ametyst Faradobus - 18-11-2021 09:32
RE: Uwolnić Piechotę - przez Kaspar Waksman - 18-11-2021 09:59
RE: Uwolnić Piechotę - przez Ronon Dex - 18-11-2021 10:54
RE: Uwolnić Piechotę - przez Ronon Dex - 18-11-2021 16:27

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości