22-11-2021 13:11
W zasadzie to by pomysł trochę zmodyfikował... w naszych skrzydłach SP RB jest 3 do 6 eskadr (no jedno ma 2, ale to anomalia). Proponowałbym utworzenie dwóch skrzydeł po 4 eskadry - przy czym w każdym skrzydle byłoby dwie eskadry na F-2A (myśliwce wielozadaniowe) oraz dwa na A-2A (szturmowe). I teraz dwie eskadry (1 F-2A i i 1 A-2A) dajesz Ty, dwie daje Andrzej, dwie daję ja i dwie są typowymi Gwardii Rzeszy (nie kontyngenty).
Twoje lenno i lenno Andrzeja jest na Anatolii, a moje na Wyspie Bialeńskiej. Tym samym jedno z tych skrzydeł (mój kontyngent i dwie eskadry GRZ) stacjonowałoby na Wyspie Bialeńskiej, a drugie (gwardie Twoja i Andrzeja) stacjonowałoby na Anatolii. Oba skrzydła wrzucamy do systemu rezerwy SP RB.
Twoje lenno i lenno Andrzeja jest na Anatolii, a moje na Wyspie Bialeńskiej. Tym samym jedno z tych skrzydeł (mój kontyngent i dwie eskadry GRZ) stacjonowałoby na Wyspie Bialeńskiej, a drugie (gwardie Twoja i Andrzeja) stacjonowałoby na Anatolii. Oba skrzydła wrzucamy do systemu rezerwy SP RB.