08-12-2021 00:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2021 00:45 przez Kaspar Waksman.)
Nie przejmuję się tym co piszą o mnie, tylko tym co piszą o Muratyce, czyli mojej ojczyźnie. Patriota ma to do siebie, że dba o dobre imię swojego kraju. Ty nie jesteś w stanie udowodnić nawet, że IV Republika, powtórzę, IV REPUBLIKA, a nie sam Pawłow jest wrogo nastawiona do ciebie czy do Brodrii. W sumie twoje aktualne działanie może naprawdę niedługo do tego doprowadzić, ale już nie raz pokazałeś swoją postawą, że masz w czterech literach stosunki z innymi krajami.
Also kocham jak ktoś wysnuwa teorie dosłownie "z dupy" i w nie wierzy. Żadnego mojego udziału w ściąganiu Pawłowa do Muratyki nie miałem chyba, że uznasz za takie coś podesłanie linku do dyskusji o religii, którą próbował ostatnio stworzyć. A jeśli to jest dla ciebie "dowodem" na "działanie ANTYBIALEŃSKIE i antybrodryjskie" to sorry bardzo, ale jesteś debilem do sześcianu.
Ja wiem, że strata aktywnego obywatela boli Iwan, ale to jest tylko i wyłącznie twoja wina. Gdyby nie twoje działanie to Piotr nadal działałby tutaj, a nie tam. Dobranoc.
Also kocham jak ktoś wysnuwa teorie dosłownie "z dupy" i w nie wierzy. Żadnego mojego udziału w ściąganiu Pawłowa do Muratyki nie miałem chyba, że uznasz za takie coś podesłanie linku do dyskusji o religii, którą próbował ostatnio stworzyć. A jeśli to jest dla ciebie "dowodem" na "działanie ANTYBIALEŃSKIE i antybrodryjskie" to sorry bardzo, ale jesteś debilem do sześcianu.
Ja wiem, że strata aktywnego obywatela boli Iwan, ale to jest tylko i wyłącznie twoja wina. Gdyby nie twoje działanie to Piotr nadal działałby tutaj, a nie tam. Dobranoc.