11-01-2022 10:54
(11-01-2022 10:36)Helwetyk napisał(a): Moim zdaniem, tak nawet powinno być.Czyli państwo piszące sto bardzo merytorycznych postów w miesiącu i nic ponadto nie byłoby dobrym pomysłem?

(11-01-2022 10:36)Helwetyk napisał(a): „Jakoś” jednak jest tak, że ogólna aktywność jest najczęściej skorelowana z powstawaniem bardziej wymagających rzeczy. Wysokie statystyki same w sobie nie oznaczają jakości; forum może posiadać wyłącznie formułę czata skłaniającego do częstego korzystania z opcji „oznacz wszystko jako przeczytane”, ale już niskie statystyki pozwalają z dużym prawdopodobieństwem założyć, że lepszych treści też nie odnajdziemy…Otóż to! Nie ma sprzeczności między aktywnym państwem a merytorycznym państwem. Często z resztą te same osoby czasem robią coś wartościowego a czasem wypisują "głupoty". Ja w tej chwili mam dużo do pisania realnie, więc chwilowo nie mam ochoty na pisanie w wirtualu ścianotekstów, ale pewnie za jakiś czas to się zmieni i wtedy znowu będę mógł ruszyć aktywniej z mikrozofią. Póki co większą przyjemność sprawiają mi luźne rozmowy, zwłaszcza, że forum jest w miarę aktywne i pojawiają się tu różne ciekawe osoby.
No chyba, że komuś te luźne rozmowy bardzo przeszkadzają, to mogę się powstrzymać, ale to nie znaczy, że nagle zacznę pisać elaboraty.