• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Badanie Leockiej Akademii Nauk: które mikronacje lubimy?
(16-01-2022 12:43)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Bez szału, jeśli chodzi o sympatie dla Bialenii.
Nie przesadzajmy... 39 ocen pozytywnych, wobec 14 negatywnych i co chyba ważne brak odpowiedzi "nie znam tej mikronacji". Odpowiedzi wskazujących na "obojętność" też jest umiarkowana ilość (16), a to moim zdaniem ważne, bo oznacza często "nie interesuje mnie to". Kraj budzący zainteresowanie to oceny pozytywne lub negatywne (ma się przecież wrogów i przyjaciół, cos się komuś podoba lub nie podoba - ale skoro ma jakiś stosunek to znaczy, że zagląda przynajmniej czasem) i stosunkowo mało "obojętnych". Obojętność w dużej mierze oznacza, że "wieje nudą" to nie ma się co tym zajmować, albo słyszałem o czym takim, ale nie chce mi się tym zainteresować. Często odwołujesz się do mikronacyjnej polityki, którą lubisz i uważasz za ważną - a takowa budzi emecje, różne... Moim zdaniem znacznie gorsze wyniki to takie, gdzie wiekszość ocen jest "obojętna", bo to niestety oznacza "nijakość".

56,5 % głosujących ma do Bialenii stosunek pozytywny, 20,3 % stosunek negatywny, a 23,2 % ma stosunek obojętny. Całkiem przyzwoity wynik moim zdaniem.

Wiadomości w tym wątku
RE: Badanie Leockiej Akademii Nauk: które mikronacje lubimy? - przez Ronon Dex - 16-01-2022 13:13

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości