• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[V Colloquium Bialenicum] Miejsce narracji w Mikroświecie
(28-01-2022 20:02)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): Czyli, reasumując, uważasz, że ja tu jestem generalnie niepotrzebny?
Reasumując... to  uważam, że brakuje nam "inżynierów świata"... nie jesteś niepotrzebny, wprost przeciwnie od zarania Bialenii inspirowałeś moje działania i dzięki Tobie zrobiśmy to co zrobiliśmy. Tylko stwierdzam, że "inspiratorów" mamy nawet sporo (fakt - akurat Ciebie uważam za jednego z najlepszych, jak nie najlepszego... choć Ametyst Tobie po pętach powoli depcze), ale brakuje nam właśnie "inżynierów świata" - świata, którym Wy politycy będziecie mogli kierować i "inspirować".

I teraz pojawia się problem, jak Wy politycy - widzicie problem przyciągnięcia do Mikronacji tych "inżynierów wświata", bo bez nich nie będziecie mieli polityki...

Jak to zrobić, jak zareklamować Mikroświat? Moim zdaniem nie należy go reklamować jako "świat polityki", ale właśnie jako świat "narratorów", czy twórców fantastyki itp.

Polityków znajdzie się zawsze.... bo to proste, ale problemem jest znalezienie odpowiedniej liczby "inżynierów świata" - bo bez nich nie będzie ani tej całej polityki, ani Mikroświata. I tutaj "jest pies pogrzebany"...

Wiadomości w tym wątku
RE: [V Colloquium Bialenicum] Miejsce narracji w Mikroświecie - przez Ronon Dex - 28-01-2022 21:02

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości