• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nota Prezydenta Republiki Bialeńskiej
(04-02-2022 14:38)Stanisław Dmowski napisał(a): Ja to już gdzieś pisałem, ale mogę tylko powtórzyć. Zdaje się chyba, że dla nas Suderlandczyków koncept mikronacji chyba już się przeżarł, trzymamy razem ze sobą kontakt, rozmawiamy, ale w tematach realnych aniżeli mikronacyjnych. Źle się czuję w roli kapo, który stoi z batem i wiecznie nagania ludzi na forum, by dali znak życia albo włączyli się do dyskusji, dlatego odpuściłem, czego efektem jest umarły Suderland. Nic na siłę. Jeśli koledzy zechcą wrócić, to tu jest ich miejsce, jeśli nie to mam nadzieję, że nikt tych działów na śmietnik nie wyrzuci. Starzejemy się i oczywistym jest, że z pewnych rozrywek trzeba zrezygnować, oni się z tego wyleczyli, ja jestem na dobrej drodze Smile

To też jest jakiś sposób na życie w mikroświecie. Swoją drogą ZSKHiW funkcjonuje obecnie w bardzo podobny sposób i dlatego nie zamierzamy nigdy ogłaszać upadłości. Jak nam się zachciewa to coś tam robimy na forum.
prof. dr net. mgr gen. bryg.
Ametyst Faradobus

Wiceprezydent i Eksprezydent Republiki Bialeńskiej, Rektor Uniwersytetu Bialeńskiego,

[Obrazek: 85_13_12_22_10_32_48.png]

Wiadomości w tym wątku
RE: Nota Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Iwan Pietrow - 04-02-2022 15:31
RE: Nota Prezydenta Republiki Bialeńskiej - przez Ametyst Faradobus - 04-02-2022 20:34

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości