(09-02-2022 12:19)Iwan Pietrow napisał(a): > To Twojej odpowiedzi nie było przez ponad trzy dni.Naprawdę to już staje się kompletnie żałosne z Twojej strony... Nie masz czasu? OK, każdy z nas często nie ma na nic czasu - tylko w takim przypadku piszemy przedmówcy, że nie mamy czasu o odpowiedzi udzielimy za kilka dni. Robiliśmy tak wielokrotnie i nic złego się nie działo.
No super i co z tego? Mam ci wykazywać, że w tym okresie nie miałem czasu na ustosunkowanie się do wszystkiego co działo się na forum? Żartujesz sobie?
Po raz kolejny Tobie powiem, że usiłujesz jakieś swoje niedopatrzenie zwalić na innych. A to już jest kompletnie żałosne...
(09-02-2022 12:19)Iwan Pietrow napisał(a): W realu to może ma sens. W mikronacjach to kompletnie się nie sprawdza. Polecam zmienić podejście.Polecam zmienić Twoje, bo jeżeli masz zamiar za każdym razem zwalać na innych swoje błędy i niedopatrzenia oraz mieć o wszystko nieuzasadnione pretensje do innych to coś mi się mocno wydaje, że Bialenia pod twoim przywództwem szybko stanie się miejscem kompletnie "niestrawnym". Najwyraźniej musisz mieć monopol na "manie racji"... normalny człowiek jak coś przeoczy to albo to przemilcza (mówi się trudno... zawaliłem), albo przeprasza za swoje przeoczenie i usiłuje to naprawić.
Natomiast Ty "walisz pretensjami" po wszystkich, bo przecież musisz mieć rację nawet jak jej nie masz - przy okazji wypisując kompletne idiotyzmy, z których ma wynikać, że inni mają czytać Tobie w myślach, pytać się Ciebie czy nie raczyłbyś się wypowiedzieć albo bredzisz kompletnie o jakimś "przepychaniu ustaw".
W tej sytuacji nikt nie zawinił poza Tobą i tylko Tobą - ani Joahim jako Przewodniczący, ani współdyskutanci. Tak więc ogarnij się...
EDYCJA>>> Andrzej ma rację, nie zauważyłem jego posta, bo piszę z doskoku w robocie (i gdy zacząłem go pisać to nie było tej wypowiedzi, nawiasem mówiąc szkoda, że nie ma przydatnej funkcji wskazywania, że ktoś napisał w trakcie pisania posta). Zatem z mojej strony koniec dyskusji w na Sali Obrad.