• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oświadczenie Ronona Dex w związku z przejściem do opozycji politycznej.
Powiem jedno - popełniasz wielki błąd, Rononie. To co się wydarzyło w Zgromadzeniu, gdzie ze względów formalnych i tak naprawdę, błahych, przeszła ustawa w brzmieniu, w którym nie powinna przejść (i większość jest co do tego zgodna), nie powinno być powodem do publikowania takich deklaracji.

Jestem pewien, że jesteśmy w stanie prowadzić konstruktywny dialog, oparty na wzajemnym zaufaniu i zrozumieniu. Jestem pewien, że jesteśmy w stanie dojść do porozumienia, które zadowoli wszystkich.

Warunkiem prowadzenia takiego dialogu jest jednak poszanowanie zdania innych osób, a nie obrażanie się przy każdej możliwej okazji ze względu na to, że komuś nie podobają się Twoje pomysły. Jeśli chcesz, abyśmy prowadzili ten dialog - co będzie korzystne dla Bialenii - to proszę, wycofaj swoją deklarację. Daję Ci na to 24 godziny. 

Jeśli nie, to cóż, z bólem serca uznam, że nie w Twoim interesie jest chęć realizowania przedstawionej przeze mnie wizji Bialenii. Konsekwencją tego będzie odwołanie Cię z pełnionych przez Ciebie funkcji.

Wiadomości w tym wątku
RE: Oświadczenie Ronona Dex w związku z przejściem do opozycji politycznej. - przez Iwan Pietrow - 18-02-2022 21:12

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości