20-02-2022 16:07
(20-02-2022 14:18)Ametyst Faradobus napisał(a): Raz na jakiś czas się może zdarzyć, u mnie też różnie z czasem bywa. Czasem sobie przygotuję zawczasu a innym razem (jak ostatnio) lecę na szybko.Akurat Ty jesteś w tej sprawie sumienny i jak zawsze konkretny i terminowy.
(20-02-2022 14:15)Andrzej Płatonowicz Ordyński napisał(a): No to ustalmy do kiedy mam wysyłać informacje. W zeszłym tygodniu chciałem to zrobić w niedzielę, ale już rano wydałeś, a w tym tygodniu uznałem, że pewnie nowy prezydent to zrobi.Jesteś kolejna osobą, która nie jest winnna tej sytuacji... Nie jesteś już Prezydentem i nie masz żadnego obowiązku publikować aktualności z Pałacu Prezydenckiego. Teraz mamy nowego Konduktora i efekt jest jest, jaki jest.
Jak ustalimy, że codziennie do soboty wieczorem mam wysłać, to będę wysyłał, dla mnie to nie jest żaden problem, tylko chcę konkretnie wiedzieć.
Proszę więc o deklarację od osoby odpowiedzialnej za kierowanie państwem - czy ma zamiar kontynuować kwestię Tygodniowego Przeglądu Bialeńskich Wydarzeń czy zamykamyu ten teatrzyk?