(20-02-2022 15:37)Iwan Pietrow napisał(a): Mam jednak nadzieję, że taki stan rzeczy ma charakter tymczasowy i za jakiś czas Ronon zmieni swoje zdanie i powróci do normalnych działań na rzecz rozwoju Bialenii.Ronon Dex nie zaprzestał normalnych działań na rzecz rozwoju Bialenii, to tylko chore przekonanie obecnego Prezydenta pozwala wysnuwać takie wnioski. Bycie w politycznej opozycji co do aktualnie pełniącego obowiązki Głowy Państwa nie oznacza zaprzestania działań na rzecz kraju w którym człowiek się v-urodził i w którym się działa od lat. Dłużej niż ten cały obecny Konduktor.
Aby działać na rzecz swojego kraju nie trzeba być zwolennikiem aktualnie pełniącego władzę Prezydenta, nie trzeba być w jego gabinecie i nie trzeba mu "wchodzić w tyłek".
A przy okazji proszę pamiętać, że pełnię jeszcze kilka niepolitycznych funkcji w tym kraju... jeszcze należy mnie zdjąć z funkcji np. ambasadora. Czyżby konduktor nie dopatrzył? Bałagan w kancelarii?
(20-02-2022 15:37)Iwan Pietrow napisał(a): Wciąż uważam, że dla osoby, która dopuszcza, że w demokratycznym państwie może zostać w pewnej chwili przegłosowana, to co się wydarzyło w Zgromadzeniu, nie powinno stanowić przyczyny tak radykalnej zmiany przekonań.Czy przepraszam jestem w jakiś równoległym v-świecie? Bo w tym, w którym ja jestem to niejaki Iwan Pietrow został przegłosowany w Zgromadzeniu Narodowym i to w stosunku 7 do 1 czyli tylko on był przeciwny ustawie, którą zawetował.
Jak rozumiem Bialenia pod rządami tego żałosnego osobnika pogrążą się w propagandzie niczym realowa TVP... i można twierdzić, że przegrana w głosowaniu w stosunku 1 do 7 jest zwycięstwem. A osoba, która kwestionuje wetowanie ustawy jest "przegrana". Gratuluję... robienia kurtyzany z logiki.