• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oświadczenie Ronona Dex w związku z przejściem do opozycji politycznej.
(20-02-2022 16:59)Iwan Pietrow napisał(a): Jestem dosyć mocno przekonany, że projekt ten zostanie przyjęty, a ty zostaniesz przegłosowany. W powyższej wypowiedzi chodziło mi zatem o właśnie o to - przyszłe - głosowanie, a nie to, które się już odbyło.
Ale widzisz żałosność tego co bredzisz? Jeszcze nie odbyło się żadne głosowanie, jeszcze nawet nie napisałeś konkurencyjnego projektu, ale już posługujesz się retoryką, że "zostałem porzegłosowany"...

Przypomnę co napisałeś:

(20-02-2022 15:37)Iwan Pietrow napisał(a): Wciąż uważam, że dla osoby, która dopuszcza, że w demokratycznym państwie może zostać w pewnej chwili przegłosowana, to co się wydarzyło w Zgromadzeniu, nie powinno stanowić przyczyny tak radykalnej zmiany przekonań.

"Co się wydarzyło"... czas przeszły. Nie przypisuj mi czegoś czego nie powiedziałem, jesteś żałosnym osobnikiem, który nie jest w stanie znieść, że możesz przegrać. Kompletnie nie nadajesz się do demokracji i w zasadzie jesteś na poziomie swojego adwersarza Pawłowa, którego nie znosisz (no cóż podobne charakterki)... Jak tylko przegrywasz to "tupiesz nóżkami" i robisz wszystko by "odwrócić kota ogonem".

Oczywiście wcale nie wykluczam, że napiszesz tak dobrą ustawę, że uzyska aprobatę - ale jeszcze jej nie ma (nawet projektu). Na razie zadziałałeś jak żałosny, kurduplowaty polityk "pisuaru"... przegrałem w głosowaniu to nie nie dopuszczę do tego by tak się stało. A że władzę masz to ją w sposób żałosny wykorzystałeś... zrobiłeś sobie jak na razie kpinę z demokracji, jaka dotychczas cechowała nasz kraj.

Wiadomości w tym wątku
RE: Oświadczenie Ronona Dex w związku z przejściem do opozycji politycznej. - przez Ronon Dex - 20-02-2022 17:11

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości