21-02-2022 21:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2022 21:36 przez Adam Aleksander II.)
Dziękuję za znalezienie godła Abchazji/Abachazji (nie odróżniam v-mikronacji od realnej mikronacji, więc piszta jak chceta w moim mniemaniu).
Tak, można herb rodowy uznać tylko pytanie jaki dokładnie, połączony ojca i syna, czy samego syna-króla? W sumie ta druga opcja była by lepsza (edit)
Edit 2.
Jeżeli bierzemy takie symbole, to muszę pogrzebać i sprawdzić jakie miał mój syn w herbie. U mnie to zwykły wąż ze złotym jabłkiem w koronie.
Edit 3.
Znalazłem.
![[Obrazek: POL_COA_T%C4%99pa_Podkowa.svg]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9f/POL_COA_T%C4%99pa_Podkowa.svg)
Czyli może być podkowa ze złotym krzyżem, ewentualnie jedno z tych, jak już zrobimy listę co i jak, to się wybierze.
Tak, można herb rodowy uznać tylko pytanie jaki dokładnie, połączony ojca i syna, czy samego syna-króla? W sumie ta druga opcja była by lepsza (edit)
Edit 2.
Jeżeli bierzemy takie symbole, to muszę pogrzebać i sprawdzić jakie miał mój syn w herbie. U mnie to zwykły wąż ze złotym jabłkiem w koronie.
Edit 3.
Znalazłem.
Czyli może być podkowa ze złotym krzyżem, ewentualnie jedno z tych, jak już zrobimy listę co i jak, to się wybierze.